Menü
Kosaram

Szállítási információk

Szállítási információk

Szállítási díjak

Személyes  átvétel

ingyenes

  • Hétfő: 14 órától-16 óráig.(munkanapokon)
    Csütörtök:13 órától-18 óráig.(munkanapokon)

Posta pont (Postán maradó, Posta pont, csomag automata)

990Ft

MPL futár házhoz szállítás

1990Ft

GLS futár házhoz szállítás

2300Ft

Utánvételes szállítás esetén 490Ft utánvételi díjat számítunk fel..

Kiszállított csomagonként 490Ft árukezelési díjat számítunk fel.


Adatok az előre utaláshoz:

OTP-s Számlaszám (Ft): 11703006-20200721
IBAN: HU90117350052606056100000000 SWIFT: OTP VHUHB

Kedvezményezett (számlatulajdonos): Schell Krisztina

Kérjük az utalásnál tüntesd fel megrendelésed számát!
Kérünk, hogy a megrendelés elküldésétől számított 5 napon belül utald el a megfelelő összeget és értesíts minket az utalásról!

Szállító partnereink

GLS
Online követési lehetőség.

MPL Házhoz kézbesítés
Az MPL értesítést küld e-mailben vagy SMS-ben a címzett részére a csomag felvételről, majd a futárnak történő átadásról. A küldeményt a futár két alkalommal kíséreli meg kézbesíteni. A címzettel egyeztet kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését, eredménytelenség esetén értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet ahol még 10 munkanapig átveheti a küldeményét.

Kézbesítés Posta Pont átvételi pontokra
A Postán maradóként vagy Posta Pontra címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap lehet. A Postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében, akár hétvégén is lehetséges. Időérzékeny küldemény esetén különösen kedvező, hogy 179 postára szombaton is kiszállításra kerülnek a csomagok.

Kézbesítés Csomag automatára
Automatára címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag érkezéséről és az átvételi határidőről, mely az SMS kézbesítését követő 2 munkanap. A legtöbb automata a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhető. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal, várakozás nélkül kivehető az automatából. Amennyiben a csomag árufizetés szolgáltatással került feladásra, a csomag átvételéhez a címzettnek az automatánál bankkártyával kell rendeznie az árufizetés összegét. A küldemény rekesze a fizetést követően nyílik.
Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem vették át, a küldeményt beszállítják a postára. Ekkor a címzett SMS-ben vagy e-mail-ben újabb tájékoztatást kap arról, hogy csomagja mely postán került elhelyezésre és azt meddig veheti át (a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap áll rendelkezésére).

 

Nincs listázható termék ebben a kategóriában.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.