Menü
Kosaram

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.
Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Nem küldünk hírlevelet.  A gyertyawebshopban rendelés leadásához nem szükséges regisztrálni. A szállítási adatokat, amennyiben kiszállítást kér a futárszolgálatnak átadjuk. A megadott adatait harmadik félnek (a futár kivételével) nem adjuk át és nem zaklatjuk  hírlevelekkel. A megadott adatait a feltétlen szükséges ideig tároljuk.. A kibocsátott számlákat a számviteli törvény által meghatározott ideig őrizzük. Személyes átvétel esetén, amennyiben nem kér számlát csak nyugtát, egy jelszó is elég a pontos név helyett, az áruház rendszere ezt elfogadja. Értesítési e-mail címre és telefonos  elérhetőségre szükség van, különösen egyedi rendelés esetén azért, hogy egyeztetni tudjunk. A rendelés megerősítése gomb lenyomásával ön elfogadja az áfsz-t.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.