Menü
Kosaram

Gyertyák használata

Gyertyák használata.

Az égő gyertyát ne hagyja őrizetlenül. Mindig használjon gyertyatartót. Az égő gyertya közelében és fölötte ne legyen éghető anyag. Polcon ne égessen gyertyát. Gyertya gyűrű díszítés esetén, használjon gyertyaőrt, melyet legalább a gyertya gyűrű felett 5cm-re állítson be. Az adventi koszorúhoz , használjon gyertyabetűzőt, gyertyatartót. Figyeljen, hogy a koszorú díszek ne érjenek a gyertyatüske mellé és fölé. Gondoljon arra, hogy egy hirtelen huzat esetén a gyertya lángja akár 3-4cm is kilenghet. Kérem a fentiek figyelembevételét a gyertyák használatakor. Amennyiben a fenti biztonsági dolgokra nem kíván pénzt költeni, javaslom, hogy a gyertya alját 2-3 réteg alumínium fóliába csomagolja be, úgy mintha egy mécses tál lenne, tehát alja is zárt legyen és mindenféle díszek fölé érjen. A gyertyát helyezze egy kávés csészéhez való kistányérba, ezek a dolgok minden háztartásban megtalálhatóak.

Viaszfolt eltávolítása. Először kapard le egy késsel a foltot. Az előbbiek szerint megtisztított textil anyagot két papír zsebkendő között vasald ki, mindaddig vasald, amíg már  nem látsz foltot a papíron. Végül sebbenzinnel töröld át és mehet a mosógépbe, amennyibe tiszta pamut anyagról van szó egyszerűen főzőmosással mosd ki.

Az esküvői gyertyákról

Az áruházban kapható esküvői gyertyák nem tartalmaznak textil dekorációt, textil szalagokat, művirágot stb...A gyertyára helyezett textil dekorációk, művirágok nagyon mutatósak, de használat közben külső kanócként [mint a fáklya] viselkednek és használatuk kellemetlen meglepetéseket okozhatnak az esküvőn. Az esküvői gyertyát ne díszítsd ilyen anyagokkal, egyszerűen használj sima fehér gyertyát, ha kevés pénzt kívánsz erre a szertartásra költeni. Amennyiben, saját magad akarod elkészíteni az esküvői gyertyádat azt javaslom, használj alkoholos filctollat a díszítésre, vagy feliratozásra.

 

A doboz tartalma 2db gyertyőr. Különösen ajánlom azoknak akik gyertya gyűrűt használnak. Egyrészt biztonságot jelent használata, de beállítható a gyertya égési ideje is. A képen látható gyertya őr 18mm átmérő-22mm átmérőjű gyertyákhoz használható...
790 Ft
Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.